Як обрати гель-лак?

Якщо глянути на розмаїття брендів у магазинах, одразу стає зрозуміло — купити гель-лак без певного досвіду складно. Насамперед через засилля невідомих виробників з таким же невивченими характеристиками. А ще через те, що ціна зовсім не обов’язково свідчить про якість.

Що майстри та їхні клієнтки шукають в гель-лаках в першу чергу:

  • Стійкість. Якісний манікюр не дешеве задоволення. Бажано, аби покриття протрималося мінімум два тижні. Це залежить і від дотримання технології, і від використаних матеріалів.
  • Легке знімання. Чим менше пальчики контактують з розчинником, тим для них краще. До того ж гель-лак, що легко знімається, не стане причиною механічного пошкодження нігтьової пластини.
  • Наявна палітра. Зазвичай для найкращого результату потрібно використовувати всю систему одного виробника. Тому майстри шукають бренди, де є велика колекція декоративних ефектів гель-лаків.
  • Безпечність. Так, неякісні гель-лаки не просто погано поводять себе під час використання. Вони можуть викликати подразнення, алергію та інші неприємності.

Коли все це притаманне флакончику гель-лаку за приємну ціну, взагалі просто супер!

гель лак

Інтернет-магазин “RichHills” — це можливість купити якісні та недорогі гель-лаки

В асортименті продавця є великий вибір продукції різної цінової категорії: https://richhills.com.ua/gel-lak

  • Гель-лаки відомих брендів з США, Німеччини, Польщі.
  • Недорогі гель-лаки українського походження.

Вони мають чудову якість, про що свідчать позитивні відгуки. Купити гель-лаки тут можна як в роздріб, так і гуртом — переходьте за посиланням.